Hjem
Om oss
Dagboka
Om Bernern
Bilder
Linker
Gjestebok
Venner
Kontakt

 

Dagbok desember 2007

31.desember


Og nu går alt så meget bedre:-)
Vi har testa de nye lyktene våre (fellesjulegave i år) i regnet på Fetsund. Og i dag kom finværet og fem fine blå grader som betyr at mine nybørsta vidundere ikke møkker seg til ute :-) Og snart kommer det gjester til kalkun. Livet er krem dere! Og når vi ser tilbake på året som har gått har det jammen ikke vært så ille det heller. Vi har gifta oss, kjøpt nytt hus, Mandela har holdt seg frisk og undertegnede trives i ny jobb.

Måtte neste år bli like bra for oss og alle vi kjenner. Vi ønsker et riktig godt Nytt År til alle våre venner og andre dyrevenner. Måtte lykke og god helse følge oss alle i 2008 :-) Bildene tok vi i dag i solksinnet i Åmot.

 

 

 

27. desember


"Åh....duliatten dei..!", så kjedelig Jula kan bli for "dessa som er store" (og garantert ikke blir mindre før feiringa er over). Vi hadde gjester til i går og i dag er det så kjeeeeedelig ;-)! Vi hadde nemlig været dere ser på bildene og lykkelig familebråk i stua. Været i dag er imidlertid så tristesen at ingen vil finne på å slite ut kameraet med så mye som et knips på det! Vind, holke og regn...puh hu...og lydene i stua er borte. Jada vi er heldige. Har fri og selvsagt går vi fine turer i grisevær også....men akk og ved (har vi forøvrig ingen bruk for) likevel da! Detta kan vel ikke væra nødvendig kan det vel? I morra trur jeg vi drar til Oslo ;-), for der er det alltid dårlig vær, men en treffer da tross alt folk..

Jepps....og ellers har vi det bra;-)!

 

 

21. desember
Da årets julebilder skulle tas var Gandhi den eneste som var voksen nok for oppgaven ;-) Mandela derimot framviste kun en rekke valpetriks :-) Vi ber dere legge merke til "alle fire bein i været på en gang trikset. "

 

Han oppførte seg akkurat som en kalv som blir sluppet på beite:-) Vi har tatt ferie nå alle sammen og gleder oss til å få gjester. Kan nok hende det kommer noen oppdateringer i løpet av jula også, men uansett så ønsker vi alle en kjempefin julefeiring.

 

Måtte det bli strålende vær og masse fine turer innimellom all god julemat og gode filmer!

 

Mye morro en kan ha med nisseluer uten å måtte ha de på hodet vel!

Under forsøker Gandhi kanskje å få slutt på lueleken, men lille sprett var fast bestemt på og ikke gi den fra seg igjen.

 

 

 

 

 

19. desember
Da har husets kvinne og de fire-beinte tatt juleferie allerede :-)! Foran oss ligger dager med å vaske gølvet og bære ved. I tillegg skal vi nok få noen fine turer ut i
kulda. Vi har tatt de to bildene under av gutta, som vi synes viser hvor forskjellige de er. Og hvor store de er blitt hver i sin kropp :-)


.

Søndag var Kristn og Dag på besøk og fagfolkets vurdering er at Mandela har blitt litt for tynn igjen. Det er ikke så bra med tanke på nyresykdommen og at han bør ha litt å gå på. Vi gir han mye mat og håper at han skal legge på seg.

Lørdag gikk vi Rildas tur til Svarvestola og litt til. 4 flotte timer i mange minus og all slags isete utfordringer. Og Mandela løp og herja i alle timene. Blir ikke tykk av slikt heller :-) Da vi kom hjem var planen å foreta den store julehandelen. Det endte med 3 kasser øl og ei julekake, før vi kasta inn håndkleet. Så stakkers de gjestene som legger julefeiringa hit i år ;-)

Søndag kom altså Ghera og Jill på besøk. Det var som et lite førjulsunder for to unge guttevoffser. Himmelen formelig åpnet seg og brystet svulmet i noen såre ul fra Gandhis bryst da han så sin kjære Ghera. Og hun var jo fin også med litt isete rufseskjegg og glassklart blikk. Dama føyk rett på Gandhi og hang seg i øret på han og dermed skillte ikke de to lag resten av søndagen.

 

 


4 gode venner i et sjeldent stille øyeblikk :-)

 

14. Desember

Jula nærmer seg og heldigvis for det :-)

Her er Mandelas julebilde fra i fjor. Det er et godt bilde. Akkurat så godgutt og så liten er han. Vi skal se om vi ikke finner nisseluene og får tatt noen i år også. Vi gleder oss til første jul i nytt hus, da kommer bastibust på besøk og på søndag skal vi endelig se Ghera og Jill igjen. Da kommer de for å leke i den store hundehagen vi har fått oss.

Og som bildet viser er Gandhi og Mandela klare:-) De storkoser seg, vi hører bare bøffelflokklyder rundt husvegga. Da er det to bernerbuser som løper alt de makter i forsøket på å innhente hverandre. De har fått mye mer tid til å boltre seg og leke etter at vi kom hit. De er jo løse ute, også når vi er inne.

" Å Wangari rasker over isen...."

I Åmot har det vært 15 kuldegrader og heftig vedfyring de siste dagene. Sjøl Gandhi synes det er for kaldt til å ligge lenge ute, men på tur har vi det topp. Vi har en fast runde i skogen som vi prøver å gå så ofte vi kan.

I helgene hender det vi utforsker litt. Søndag var vi langt inne på skauen og besøkte han her (uten gutta):


En skikkelig kosebamse av rasen Pyrinee. Cathrine hadde en slik da hun var liten. Santos, som var så snill at en kunne ligge oppå han å sove:-) Den karen her var også svært kontaksøkende og kjælen. Og til sin families fortvilelse var han som Pyrineer flest, opptatt av å vokte HELE området han oppfattet som sitt. Derfor stopppet han også bilen vår på veien, ganske lenge før vi var framme. Men koselig velkomst det var det :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

November 2007 September 07
Juni/Juli 07
Mai 2007
April 2007
Mars 2007
Februar 2007
Januar 2007
Desember 2006 November 2006 Oktober 2006 September 2006
August 2006
Juli 2006
Juni 2006
Mai 2006
April 2006

Mars 2006
Februar 2006
Januar 2006
Desember 2005
November 2005
Oktober 2005
September 2005
August 2005
Juli 2005
Juni 2005

NB!

Vi fikk mye uønsket spam i gjesteboka og har derfor passord-beskyttet den. Brukernavnet er bokstaven "a" og passordet "b".