Hjem
Om oss
Dagboka
Om Bernern
Bilder
Linker
Gjestebok
Venner
Kontakt

 

Dagbok april 2007

Endelig vår og Wangari har begynt å være ute!

8. april

W: "Du brutter'n, trur du vi kommer til å være innestengt her lenge eller?" M: "Hørte rykter om en 8-9 timer, så det er bare å legge seg ned vesla." Mandela og Wangari før avreise Sandnes og første felles påskeferie. Veslepus syntes det var ok, når det skulle være så gæli, at bruttern var med.

 

Og Mandela han er verdens snilleste. Han holdt ut piping og mjauing og da frøkna hadde resignert lot han henne sove helt inntil seg. I pausene fikk Wangari do og mat inn i buret og da vi kom fram ble Mandela belønna med kattevask:-) I Sandnes gikk vi en flott tur til Dalsnuten. Vi hadde belte og strikk. Mandela er snill, men det betyr ikke at han ikke er en liten ramp. En gang klarte han å slite seg fra beltet og løp etter sauene i fjellet.


Hm....ikke noe særlig en dag med køgåing til Dalsnuten, så mor mamsen fløy etter som ei huggern høne og ble belønna med kraftig myrsokk. Vi var ille ute, men kan takke den ærgjerrige Rogalandsbonden som i århundrer har gjort lite annet enn å pelle stein:-) Sauegjeteren ble nemlig effektivt stoppa av et av de berømte steingjerdene og sauene er smartere enn sitt rykte så de stoppa og pekte nese til dustebikkja ;-) 

 

 

 


 

 

Det var nydelig vær og vi storkosa oss. Eneste bommert var at turen tok 4 timer og vi hadde verken med vått eller tørt.Da vi var på Dalsnuten fikk vi rapport fra "bybikkjene Ghera og Jill", som bedrev agility i Frognerparken. Sistnevnte har blitt vår permanente nabo nå og vi ønsker henne hjertelig velkommen!


 

 

 

 

 

 


 

San Sebastians øye gror forresten fint og det ser ut til at det ikke blir noe særlig arr. En skikkelig gladnyhet er det også fra halvsøster Queenie og folka hennes. Q har hatt et brudd i ryggen som nå ser ut til å gro (se gjesteboka og dagboka fra mars). Det er utrolig hva kroppen kan få til når den er ung, frisk og får riktig oppfølging. Vi krysser labber og fingre og ønsker lykke til videre!

 

 

Etter Sandnes gikk ferden videre til Toya og Bø. Den dama holder seg godt. 15 år og løpetid: Gandhi var selvsagt helt forkjust og har i ren kjærlighets-rus sultestreika de siste tre dagene:-)

 

 

Toya hadde fått sommerklippen, om vi er snille, eller blitt skamklipt om vi er ærlige:-) Mona er glad i barbermaskiner og da er det godt at mor Toya har fin pysj og kan varme seg under dyna når hun har lyst. Her ligger hun sikkert og drømmer om Gandhi. Toya var nemlig like klar som ungutten! 

Vi gikk fine turer i Bø også, til Høyslass og Bruskor. På bildet er Gandhi gutt på vei til Bruskor. Han får lufte labben med operert ulveklo på tur, ellers er den i bandasje. Han går på antibiotika enda og han må kanskje opereres en gang til for å fjerne noe klo som fortsatt sitter igjen. Han har uansett mindre vondt nå og er ikke så gretten. Wangari kosa seg også i Bø. Rommet i Sandnes var lite og det var sikkert kjedlig når vi andre var på tur. Da var det bedre å ruse rundt på vegg til vegg teppet i Bø og etter Wangaris akselerasjon å bedømme: risikere livet foran Toyas snute. Eller våge å nærme seg Indie-pus, som W forøvrig ser ut som en yngre utgave av. Og det er en rasekatt altså ;-)! Og når det var på tide med en pust i bakken kunne hun velge mellom alle slags luksusmøbler eller et Jorunn-fang. Ingen katt kunne hatt bedre påskeferie- retten og sletten!


Her er Prestisen vår ute og nyter vårsola. Hun er mer skvetten enn Wangari og poserer ikke så lenge for fotografen. I påsken har Kjell Johnny besøkt henne for oss. Prestis kjører ikke bil, da blir hun skikkelig dårlig. Rapportene sier at hun har vært på fanget til dagpappaen sin og kost. Slikt er ikke for hvermansen, så Kjell J er definitivt godkjent;-)


 

Mars 2007
Februar 2007
Januar 2007
Desember 2006 November 2006 Oktober 2006 September 2006
August 2006
Juli 2006
Juni 2006
Mai 2006
April 2006

Mars 2006
Februar 2006
Januar 2006
Desember 2005
November 2005
Oktober 2005
September 2005
August 2005
Juli 2005
Juni 2005

NB!

Vi fikk mye uønsket spam i gjesteboka og har derfor passord-beskyttet den. Brukernavnet er bokstaven "a" og passordet "b".